Verenigingsavond


Laatste verenigingsavond 2018/2019: 

Ondanks AJAX op t.v. waren toch 28 leden trouw opgekomen. Al snel startte Rick met de verloting waarvoor hij weer prachtige zegels bij elkaar had gebracht. Direct daarna in sneltrein tempo (AJAX) joeg veilingmeester Peter door een groot aantal kavels;  resultaat: van de 132 kavels werden er 96 toegeslagen, een record. De afrekening werd op een meer dan vlotte manier op papier verwerkt,  betaald en  uitgekeerd. Om 21.50 konden de leden vol gas huisaarts om de 2e helft AJAX te volgen.   Helaas...………. 

  Verenigingsavond 9 januari 2019.

 

 

Bij de foto's:  scheidende  voorzitter Harrie Uneken krijgt de KNBF speld opgespeld door de landelijk voorzitter Hans Kraaibeek.

In de bloemetjes gezet worden,  Harrie Uneken, ook Jan Bruins, gestopt als secretaris,  en Peter de Hoop , die de rondzending draaiende houdt, nu ook voorzitter a.i.Elke tweede woensdag van de maand wordt in het clubgebouw van Jeu de Boules Vereniging Coevorden, Nordhornerstraat 25, 7742 VZ Coevorden clubavond gehouden. Gemiddeld bezoeken 30 leden deze avond om met elkaar over postzegels te praten, te ruilen of te kopen, deel te nemen aan activiteiten of zomaar voor de gezelligheid. Vanaf  acht uur 's avonds is iedereen van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Vanaf kwart voor acht bent u welkom. In de zomermaanden (juni, juli en augustus) zijn er geen verenigingsavonden.

De link naar het lopende jaarprogramma  vindt u onder Activiteiten/agenda.